Aktivní filtr témat
Všechny aktuality
Příprava pokrmů na přepáleném oleji rozhodně nepatřila k výjimkám ani v loňském roceStátní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zjišťovala jakost a bezpečnost fritovacích olejů, které se používají při přípravě pokrmů v restauracích a rychlých občerstveních. Každý pátý až šestý vzorek byl vyhodnocen jako nevhodný pro lidskou spotřebu.
McDonald’s otevírá nový koncept Next. Přinese salátové bary a zeleninové automatyZáměrem změny celého konceptu světového řetězce McDonald’s je vymanit se ze škatulky nezdravého a levného fast foodu. První restauraci se salátovým barem mohli navštívit v Hongkongu, kde se otevírala. Tento měnící se trend vychází také z reakce na stále větší poptávku po zdravém stravování. Americký řetězec připustil po propadu tržeb, že dosavadní koncept přestává na trhu fungovat.