Téma Seminář, školení
Články na IQSL.cz
Spuštěn nový projekt pro mateřské školy
Státní veterinární správa dne 2. října 2017 odstartovala nový výchovný projekt určený předškolním dětem pod názvem „Máme rádi zvířata“.
Žofínské fórum: Kvalita potravin, konkurenceschopnost, české potraviny
Na Žofínském fóru ministr zemědělství Marian Jurečka podpořil prodej tuzemských potravin. České potraviny v obchodech musí být skutečně české a zákazníci musí vědět, co kupují.
Externí zdroje
19.11.2025Webinář: Obezita u dětí a dospívajících, 2.12.2025
18.11.2025Záznam webináře „Nejen výživou a pohybem ke zdraví“
14.11.2025Novela vyhlášky o školním stravování z pohledu dodavatele a výrobce – informační webinář
5.11.2025Seminář „Současné výzvy v oblasti GMO a nových šlechtitelských technik: detekce, analýza a regulace“, 13. 11. 2025
3.11.2025Webinář: Nejen výživou a pohybem ke zdraví
30.10.2025Odborný seminár OZNAČOVANIE POTRAVÍN 4. 12. 2025, Trnava
22.10.2025Konference „Využití umělé inteligence v zemědělství“, 4. 11. 2025
20.10.2025Seminář Výživa dětí
8.10.2025Mezinárodní vědecká konference OneHealth 2025, 18.– 19. 11. 2025, Brno
8.10.2025Konference Dietní výživa 2025
7.10.2025Pozvánka na konferenci „Digitalizace bezpečnosti potravin“
22.9.2025Seminář ke světovému dni výživy 2025
19.9.2025Pozvánka na seminář ze série „BEZPEČNÁ VÝŽIVA“
15.9.2025Semináře k africkému moru prasat (AMP) nejen pro myslivce
8.9.2025Mezinárodní konference o metabolismu stopových kovů v rostlinách
8.9.2025Celostátní konference VÝŽIVA A ZDRAVÍ 2025 a Jarmark chutí 2025
14.8.2025Webinář o přijatém vědeckém stanovisku k posuzování bezpečnosti bílkovin v geneticky modifikovaných rostlinách
4.8.2025Odborný kurz: ZÁKLADY AI: Jak využít generativní umělou inteligenci v potravinářství
24.6.2025Pozvánka na odborné školení „Soudní rozhodnutí v oblasti označování potravin a jejich dopad do praxe“
20.6.2025Mezinárodní vědecká konference OneHealth 2025, 18.– 19. 11. 2025, Brno
12.6.2025Nový online kurz E-learningové akademie FAO o behaviorální vědě a antimikrobiální rezistenci v zemědělsko – potravinářských systémech
12.6.2025Záznam webináře ke Světovému dni bezpečnosti potravin (WFSD) 2025
5.6.2025Konference „Precizní zemědělství…“, Praha, 24. 6. 2025
30.5.2025Na škůdce BioLogicky – praktické kurzy pro zahrádkáře
19.5.2025Záznam webináře „Poruchy příjmu potravy – jak jim předcházet a jak s nimi pracovat“
16.5.2025Pozvánka na seminář k inovacím a kvalitě v oblasti balení
14.5.2025Webinář ke Světovému dni bezpečnosti potravin – registrace otevřena!
14.4.2025POZVÁNKA NA WEBINÁŘ: Poruchy příjmu potravy – jak jim předcházet a jak s nimi pracovat
27.3.2025VII. ročník mezinárodního vědeckého kongresu „Zoonózy, alimentární nákazy a nákazy z vody – ochrana zdraví lidí a zvířat“ a mezinárodní epidemiologický kongres „XXIX. Červenkové dny preventivní medicíny“
24.3.2025Konference Výživa a zdraví 2025
18.3.2025Výživa, potraviny a zdraví 2025 – studentská konference – Praha
17.3.2025Konference Školní stravování 2025
27.2.2025Školení k integrované produkci zeleniny, víceletých produkčních plodin, jahodníku a brambor
26.2.2025Zaměstnanci školních jídelen z Prahy 3 na školení hygienických požadavků zařízení společného stravování
24.2.2025Pod záštitou ministra zemědělství Marka Výborného úspěšně proběhl webinář na téma „Integrovaná ochrana a klíčoví škůdci polních plodin“
20.2.2025Tematická konference „Kde běžné potraviny nestačí – doplňky stravy“
20.2.2025Seminář „Dezinfekce, dezinsekce, deratizace – problémy v potravinářském průmyslu“, 4. 3. 2025
17.2.2025 V. ročník Symposia Živé zemědělství
22.11.2024Pozvánka na konferenci Udržitelná výživa: Tradiční nebo alternativní přístupy ?!
19.11.2024Pozvánka na webinář pro školní jídelny ke změnám spotřebního koše
13.11.2024Potravinářský úterek „Budoucnost zpracování potravin v EU: Klíčová opatření pro udržitelnost a efektivitu“
12.11.2024Konference „Precizní zemědělství v systému integrované produkce polních plodin“, 28. 11. 2024
11.11.2024Beseda „O konopí bez předsudků“, Olomouc, 20. 11. 2024
8.11.2024Seminář „Současnost a budoucnost GMO a NGT v EU a v globálním měřítku“, 18. 11. 2024
7.11.2024XXIII. Konference zlepšovatelů a vynálezců ve včelařství v Olomouci je minulostí
6.11.2024Proběhla Celostátní odborná konference „Sladká oslava aneb 30 let FZV“, IKEM, 16. 10. 2024
5.11.2024Odborný kurz: Praktické využití AI v potravinářství
5.11.2024Webinář „Proč rostlinná strava? Přínosy pro tělo i planetu“
4.11.2024Pozvánka na konferenci „Potravinářství na cestě k udržitelnosti“
4.11.2024Konference Potravinářství na cestě k udržitelnosti
30.10.2024Seminář: Klíčové trendy a legislativa v potravinářství 2024: Nefinanční reporting a digitalizace v praxi
30.10.2024Mezinárodní konference Seed Summit 2024
29.10.2024Seminár o zoonózach, alimentárnych nákazách a nákazách z vody v Slovenskej republike
24.10.2024Odborný kurz: Řízení alergenů při distribuci a prodeji nebalených potravin
23.10.2024Seminář „Výzkum a inovace v potravinářství: Příležitosti pro udržitelné financování a role RIS3“
22.10.2024Seminář o zoonózách, alimentárních nákazách a nákazách z vody ve Slovenské republice
18.9.2024Odborný seminář „Hmyz v zemědělské krajině“
12.9.202429. ročník Konference o výživě hospodářských zvířat
10.9.2024Webinář „Návykové látky obecně“ se týká problematiky dětských závislostí
9.9.2024Seminář „Dezinfekce, dezinsekce, deratizace – problémy v potravinářském průmyslu“, Praha, 10. 9. 2024
16.8.2024Seminář „Jak na spotřebitelské právo“
10.6.2024Záznam webináře konaného při příležitosti Světového dne bezpečnosti potravin 7. 6. 2024
21.5.2024Konference Školní stravování 2024 – abstrakty
16.5.2024Pozvánka na seminář: Úspora spotřeby energie při pečení chleba
9.5.2024Série odborných webinářů Metrofood
22.4.2024Seminář: Klíčové trendy a legislativa v potravinářství 2024: Co musíte vědět
12.4.2024Odborný seminář ALTERNATIVNÍ POTRAVINY ANEB JAK VYUŽÍT JEJICH POTENCIÁL
26.3.2024Konference „Nápoje a látky v nich obsažené“ – abstrakty
12.3.2024Pediatrická konference Pohybem k životu
11.3.2024XV. konference chemiků, technologů a ekologů Republiky Srbské
11.3.2024Zaměstnanci školních jídelen z Prahy 4 na školení hygienických požadavků zařízení společného stravování
7.3.2024Konference Školní stravování 2024
7.3.2024Státní zdravotní ústav hostil konferenci Jód 24
5.3.2024EIT Food nabízí školení dovedností vývoje nových produktů „NPD Skills“
18.10.2016Bio Summit 2016
8.7.2016Aktuální veřejné zakázky EFSA na dodávky služeb
28.4.2016Konference k problematice pesticidů
7.4.2016Veřejná debata s evropským komisařem pro zdraví a bezpečnost potravin
6.4.2016Seminář pro seniory v Letňanech
25.2.2016Seminář „Kvalita potravin a spotřebitel“
25.2.2016XI. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika




