Aktivní filtr témat
Články v sekci Kvalita
![](/foto/23/1096X200X120~e704ru.jpg)
Volbu restaurace v době oběda u 4 z 5 Čechů ovlivňuje denní nabídka (nejvíce v Evropě), uvádí průzkum Barometr FOOD, který sleduje stravovací návyky napříč Evropou. Výběrem z denního menu se snažíme šetřit čas i peníze.
![](/foto/12/1043X200X120~b6s40S.jpg)
Zaměstnanci si čím dál častěji nosí do práce vlastní jídlo. Nedávný průzkum agentury STEM/MARK ukázal, že počet strávníků domácího jídla meziročně vzrostl o 4 % (pozn. ze 45 na 49 %).
![](/foto/33/50X200X120~dzQmYP.jpg)
Německé pivovary zaznamenaly v loňském roce pokles poptávky po tamním pivu. Z údajů spolkového statistického úřadu vyplývá, že odbyt piva na domácím trhu Němců klesl o 0,7 procenta na 79,5 milionů hektolitrů. Je to nejnižší úroveň od znovusjednocení země v roce 1990.